How to: online muziek downloaden

Online muziek downloaden: er zijn nog verschillende gratis varianten online te vinden, maar officieel is dit hartstikke illegaal. Maar hoe moet je nu online je muziek downloaden? In dit artikel zetten wij de mogelijkheden voor je op een rijtje.

7x gratis music editing software voor jou

Het bewerken van een audiobestand hoeft niet moeilijk te zijn. Zo zijn er veel programma’s beschikbaar met ieder haar eigen functies en mogelijkheden. Probeer songs te mixen als DJ, knip je audiobestanden of bewerk je eigen muziek. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, wij hebben 7 programma’s speciaal voor jou geselecteerd.

De beste video editing software voor jou geselecteerd

Online zijn er verschillende video editing programma’s te vinden, je kunt kiezen voor een betaalde of een gratis variant? Het doel van je video speelt een belangrijke rol bij de keuze voor je programma. Wij zetten een aantal programma’s voor je op een rij.

Meest gebruikte internetbrowsers in 2022

Online zijn er steeds meer internetbrowsers te vinden en de functies nemen steeds meer toe. Vaak staat er een standaardbrowser geïnstalleerd op je apparaat. Naast de standaardbrowser kun je er voor kiezen om een browser te downloaden die je zelf fijn vindt. In dit artikel zetten wij de meest gebruikte internetbrowsers voor je bij elkaar.

Online gratis browser games spelen

Browser games zijn spellen die je online via je browser kunt spelen. Je hoeft geen software te downloaden, de spellen maken gebruik van plug-ins op jouw laptop. Maar welke bekende browser spellen worden er zo al gespeeld? Dat lees je in dit artikel.

 

 

casual-cases